Διάφορα

Δέκα τύποι συναδέλφων που υπάρχουν σε κάθε γραφείο

today6 Νοεμβρίου, 2013

Background
share close

Σε κάθε δουλειά σχεδόν, και κυρίως σε δουλειά γραφείου, υπάρχουν διαφορετικοί τύποι χαρακτήρων. Εάν δεν βρείτε τον εαυτό σας στον παρακάτω κατάλογο, σίγουρα θα έχετε τέτοιους συναδέλφους στη δουλειά σας!

Ο «Καμπούρης»
Προς Θεού, δεν έχει να κάνει με πάθηση της σπονδυλικής στήλης. Με όνομα εμπνευσμένο από τον αφανή φύλακα της Παναγίας των Παρισίων, ο συγκεκριμένος τύπος συναδέλφου προτιμάει να μένει στη σκιά, δεν θέλει να τον ενοχλούν και αποφεύγει τις κοινωνικές εκδηλώσεις.
Καλύτερος φίλος του: ΚΑΝΕΝΑΣ

Ο Κουλ Νάρκισσος
Σκορπάει θετικές δονήσεις και χαμόγελα εκνευριστικής ανωτερότητας σε όλο το γραφείο. Συχνά μπορεί να τον δείτε να κάθεται ανάποδα στην καρέκλα του και να λέει στον αγχωμένο συνάδελφο: «Κούλαρε φίλε».
Καλύτερος φίλος του: ο εαυτός του

Το Νευρόσπαστο
Αυτός ο συνάδελφος αδυνατεί να κάτσει ακίνητος και αμίλητος για πάνω από δέκα λεπτά και συνεχώς μιλάει στους άλλους που δουλεύουν.
Καλύτερος φίλος του: ο Πριζωμένος

Ο Υπναράς
Συχνά ξεχνάει τι ώρα είναι και ανά τακτά χρονικά διαστήματα χαλαρώνει στο γραφείο του και «κατεβάζει ρολά».
Καλύτερος φίλος του: ο «Καμπούρης»

Ο Εργασιομανής
Συχνά θα τον δείτε στο γραφείο να κάνει μεταμεσονύκτιες υπερωρίες. Σηκώνεται από την καρέκλα του μόνο όταν τον «καλεί η Φύση».
Καλύτερος φίλος του: το αφεντικό του

Ο Κοινωνικός
Πετάει με τη καρέκλα του από το ένα γραφείο στο άλλο για να πιάσει ψιλή κουβέντα με τους άλλους συναδέλφους του και να ανταλλάξουν τα νέα της ημέρας
Καλύτερος φίλος του: ο Κουλ Νάρκισσος

Ο Αθλητικός
Τα πάντα γι’ αυτόν τον συνάδελφο είναι μία ευκαιρία για άσκηση και υγιεινή ζωή, από τη διατροφή μέχρι τη στάση του σώματος. Εύκολο να τον ξεχωρίσετε αφού, αντί για καρέκλα, κάθεται πάνω στη μπάλα γυμναστικής που πήρε από το μάθημα γιόγκα.
Καλύτερος φίλος του: ο «Συνηθισμένος»

Ο «Πριζωμένος»
Δεν αφήνει τίποτα απολύτως να πέσει κάτω και κάθεται συχνά στην άκρη άκρη της καρέκλας, προκειμένου να μπορεί να πεταχτεί ανά πάσαν στιγμή και να συμμετάσχει σε οτιδήποτε συμβαίνει στο γραφείο.
Καλύτερος φίλος του: ο κοινωνικός

Ο «Συνηθισμένος»
Επιλέγει την πιο απλή καρέκλα και το πιο αδιάφορο γραφείο και παραμένει ήρεμος και σιωπηλός το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, χωρίς ωστόσο να είναι αρνητικός σε οποιαδήποτε κοινωνική προσέγγιση.
Καλύτερος φίλος του: όλοι

Το Αφεντικό
Κάθεται σε μία τεράστια δερμάτινη καρέκλα και καθοδηγεί τα τεκταινόμενα του γραφείου.
Καλύτερος φίλος του: ο Εργασιομανής.

Πηγή: chairoffice.co.uk

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%