Διάφορα

Φροντιστήριο Learn Again | Μάθε ξανά. Μαθε σωστά!

today18 Οκτωβρίου, 2021

Background
share close

Το φροντιστήριο Learn Again βρίσκεται στα νότια προάστια της Αττικής και κάθε χρόνο δέχεται δεκάδες ενήλικες που επιθυμούν να θυμηθούν τη γλώσσα που διδάχτηκαν στα σχολικά χρόνια αλλά και να αποκτήσουν πτυχίο πάνω σε αυτή.

Οι υπεύθυνες εκπαιδευτηρίου και εκπαίδευσης, Βάλια και Άννα Πελέτη και Αναστασία Πολίτη, είναι χρόνια στον χώρο της εκπαίδευσης και έχουν συντονίσει ένα μοναδικό πρόγραμμα σπουδών ειδικά διαμορφωμένο για τους ενήλικες.

Τώρα μπορούμε να πάρουμε το πτυχίο που δεν πήραμε, να μάθουμε την ξένη γλώσσα που χρειαζόμαστε για τη δουλειά, για τις σπουδές, για τα ταξίδια μας και να ξαναπιάσουμε τα αγγλικά και όχι μόνο, από εκεί που τα αφήσαμε.

Οι ξένες γλώσσες που μπορεί να μάθει κανείς στα Learn Again

Αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά και ισπανικά. Κάθε γλώσσα είναι ξεχωριστή και μοναδική! Αξίζει να σημειώσουμε όμως ότι οι περισσότεροι έρχονται για να θυμηθούν, να βελτιώσουν ή ακόμη και να μάθουν από την αρχή αγγλικά. Είναι μία γλώσσα που τη συναντούμε συνεχώς μπροστά μας, στην καθημερινή και στην επαγγελματική μας ζωή. Παρόλο, λοιπόν, που οι περισσότεροι ενήλικες, οι οποίοι δυσκολεύονται με τα αγγλικά, θεωρούν ότι όλοι οι άλλοι στη δουλειά τους ή στη ζωή τους είναι εξοικειωμένοι με τη συγκεκριμένη γλώσσα, o πολύς κόσμος δε γνωρίζει αγγλικά. Ακόμη κι αν γνωρίζει, μπορεί να τα έχει ήδη ξεχάσει από τότε που πήρε ένα πτυχίο ή να δυσκολεύεται στον προφορικό λόγο. Οπότε, δεν υπάρχει λόγος ντροπής αν δεν ξέρουμε καλά αγγλικά κι είμαστε ενήλικες ή αν δεν τα θυμόμαστε πια. Στα φροντιστήρια Learn Again θα περάσει κανείς όμορφα και θα μάθει ξανά και σωστά!

Online μαθήματα
Τα online μαθήματα εξυπηρετούν πολύ στις περιπτώσεις που κάποιος σπουδαστής μένει μακριά, σχολάει αργά ή έχει περίεργες βάρδιες στην εργασία του, όπως συμβαίνει για παράδειγμα μ’ έναν αστυνομικό ή υπάλληλο πολυκαταστήματος.

Φροντίζουμε να φτιάξουμε μαζί με τον σπουδαστή το πρόγραμμα σπουδών και να εξυπηρετήσουμε το πρόγραμμά του, σύμφωνα με τα ωράρια της εργασίας ή των σπουδών του.

Στα εξ αποστάσεως μαθήματα επίσης,  συμμετέχεις ενεργά στο μάθημα, βλέπεις και ακούς τον καθηγητή σε πραγματικό χρόνο να παραδίδει και να λύνει απορίες που προκύπτουν.

Επίσης, σου δίνεται χρόνος για εμπέδωση μέσω ασκήσεων και πλούσιου δια δραστικού υλικού.

Γκρουπ ή ιδιαίτερα μαθήματα για έναν ενήλικα


Τα γκρουπ είναι ίσως η καλύτερη περίπτωση εκμάθησής,  γιατί μέσα σε μία ομάδα μαθαίνει κανείς περισσότερα και πιο γρήγορα. Ειδικά στον προφορικό λόγο, βοηθάει πολύ η επικοινωνία με άλλους σπουδαστές στο τμήμα. Ωστόσο μπορεί να γίνει ένας συνδυασμός γκρουπ και ιδιαίτερων μαθημάτων. Τα τμήματά είναι πρωινά, απογευματινά ή και βραδινά, διά ζώσης ή και με συμμετοχή online.

Οι καθηγητές στο Learn Again

Το προσωπικό είναι χρόνια σταθερό. Διατηρείται έτσι προσωπικός χαρακτήρας στην επικοινωνία, την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό με τους σπουδαστές.

Διδασκαλία και ορολογίας για διάφορους επαγγελματικούς κλάδους


Οι υπηρεσίες διδασκαλίας επαγγελματικής ορολογίας είναι μία από τις σημαντικές παροχές των φροντιστηρίων. Πρόκειται για ένα δύσκολο μάθημα και απαιτείται εξειδίκευση και κατάρτιση του καθηγητή.

Προγράμματα εντατικής εκμάθησης ξένων γλωσσών

Μέσα σε ένα ρεαλιστικό χρονικό διάστημα, μπορεί πράγματι να στοχεύσει ο σπουδαστής σε ένα πτυχίο. Στόχος είναι η καθολική επιτυχία των τμημάτων και όχι να κουραστεί ο σπουδαστής. Αυτός είναι και ο λόγος που σημειώνεται επιτυχία πάνω από 95% στις εξετάσεις πτυχίων όλων των γλωσσών και εγγραφές από περισσότερους από 2500 σπουδαστές στα χρόνια λειτουργίας του φροντιστηρίου Learn Again από το 2012 μέχρι σήμερα.

Επίσης η περισσότερη δουλειά γίνεται κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και όχι στο «σπίτι» με προσωπική μελέτη του σπουδαστή, με προφορικό λόγο και σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα.


Η εκμάθηση Ξένων Γλωσσών γίνεται εύκολα, γρήγορα, οικονομικά , αποδοτικά. Μία μοναδική ευκαιρία για κάθε ενήλικα που επιθυμεί ολοκληρωμένη γνώση πάνω στην ξένη γλώσσα που επιθυμεί.

Οι εγγραφές γίνονται όλο τον χρόνο.

Το φροντιστήριο Learn Again βρίσκεται στη Γλυφάδα, B. Kατράκη 2.

Επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.learnagain.edu.gr ή κάλεσε στο 2109681490

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%