Διάφορα

Για την Ομόνοια… τον ομφαλό της πόλης

today20 Μαρτίου, 2014

Background
share close

Πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές και σας προτείνουμε να στείλετε σε ολους τους επιλεγμένους από εσάς υποψήφιους δημάρχους Αθηνών μια ερώτηση: “Εάν εκλεγούν, θα συμβάλουν στην ομορφιά του κέντρου της Αθήνας γκρεμίζοντας το τσιμέντο στην Ομόνοια και επαναφέροντας το συντριβανι;”

Μπορεί να είναι θέμα αισθητικής, αλλά είναι εξίσου σημαντικό και με άλλα ζητήματα, καθώς το κέντρο μίας πόλης την καθορίζει και καταδεικνύει τους ανθρώπους της και τις ποιότητες ζωής που προσφέρει σε αυτούς.

Οπότε, εάν θέλετε γράψτε τους κάτι σχετικό, ώστε να συμβάλουμε σε αυτο ακόμα κι αν δεν κατοικείτε ή κατάγεστε από την Αθήνα! Γιατι η ομορφια είναι πάντοτε εκεί που τη βρίσκεις! Ας γίνουμε δημιουργικοί κι ας τους κάνουμε μια ερώτηση! Στα απλά αλλά όμορφα πράγματα φαίνονται οι προθέσεις όλων!

Στείλτε το και στους φίλους σας! Δείτε τη φωτογραφία μερικά χρονια πριν!

Omonoia Sqr 1972

omoniazogolopoulos_thumb8

110

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Φοίβος Πιομπίνος

Γλωσσικά τινα (ΡΝΑ’): τα επίθετα φιλάρεσκος, αυτάρεσκος και νάρκισσος

Το επίθετο φιλάρεσκος χαρακτηρίζει  κάποιον που επιθυμεί και επομένως προσπαθεί να αρέσει παντοιοτρόπως στους άλλους, να φαίνεται ωραίος και ελκυστικός (η κόρη μου αναδείχθηκε με τα χρόνια σε πολύ φιλάρεσκη κοπέλα). Το επίθετο αυτάρεσκος χαρακτηρίζει εκείνον που αντλεί ευχαρίστηση από τον εαυτό του, που ικανοποιείται αυτοθαυμαζόμενος (η χροιά της φωνής του πρόδιδε έναν αυτάρεσκο δανδή). Νάρκισσος (και ναρκισσευόμενος, ναρκισσιστής) είναι κάποιος που έχει την τάση του αυτάρεσκου σε υπερβολικό, σε παθολογικό βαθμό. […]

today19 Μαρτίου, 2014

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%