Διάφορα

Κερδίστε μια τσάντα demano

today5 Δεκεμβρίου, 2013

Background
share close

Ο ngradio κληρώνει δύο τσάντες demano σε δύο τυχερούς! Για να μπείτε στην κλήρωση στείλτε email στο [email protected] με το ονοματεπώνυμό σας και τα στοιχεία επικοινωνίας.

Η πρώτη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, στις 17:30 το απόγευμα στην εκπομπή “Μαζί το Μεσημέρι”, και η δεύτερη κλήρωση την Κυριακή στις 16:30 στην εκπομπή “Με την Λιάνα”!

Οι τσάντες demano είναι ξεχωριστές, όχι μόνο για το μοναδικό του στυλ αλλά και για την καινοτομία τους στο υλικό με το οποίο είναι φτιαγμένες. Είναι δημιουργημένες από ανακυκλώσιμο διαφημιστικό μουσαμά με αποτέλεσμα μην επιβαρύνεται το περιβάλλον!

Τα προϊόντα από μουσαμά είναι υψηλής αντοχής και σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα χρώματα και σχέδια των ψηφιακών εκτυπώσεων δημιουργούν κομμάτια μοναδικά, κάνοντάς τα αναγνωρίσιμα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Fashion bazaar

Τις τσάντες demano μπορείτε να τις βρείτε και στο fashion bazaar που διοργανώνει η εταιρία Demano σε συνεργασία με την εταιρία Vaho Παρασκευή 6, Σάββατο 6 και Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στον χώρο της Europlast, στον δεύτερο όροφο.

Europlast S.A.
Λ. Βουλιαγμένης 6 Β και Αχιλλέως 29 (πλησίον Aslanis Home)
2ος όροφος , Γλυφάδα
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-3473319, 210-3426612
e-mail: [email protected]

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%