Διάφορα

Πανδαισία χρωμάτων στα κτήρια του Σίδνεϊ

today26 Μαΐου, 2014

Background
share close

Εντυπωσιακοί πολύχρωμοι φωτισμοί περιλούζουν τα κτήρια της πόλης του Σίδνεϊ της Αυστραλίας από τις 23 Μαΐου μέχρι και τις 9 Ιουνίου.

Όλα αυτά στο πλαίσιο της ετήσιας έκθεσης φωτός και μουσικής με τον τίτλο «Vivid Sydney». Η έκθεση αυτή προσφέρει ανελλιπώς κάθε χρόνο σε ντόπιους και ξένους ιδιαίτερα φωτεινά θεάματα που αναπτύσσονται πάνω σε γέφυρες, κτήρια της πόλης, στην πρόσοψη της διάσημης πλέον όπερας αλλά και σε διάφορα επιμέρους σημεία της πόλης, μεταμορφώνοντας το νυκτερινό σκηνικό σε πολύχρωμο και φωτεινό κολάζ.

Δεκάδες γλυπτά φωτός είναι ορατά από το ένα άκρο της πόλης στο άλλο, ενώ παράπλευρα διάφορες πολιτιστικές και μουσικές εκδηλώσεις πλαισιώνουν την έκθεση. «Τα φώτα ανάβουν το βράδυ και αγκαλιάζουν τα κτήρια της πόλης σχηματίζοντας όμορφες εικόνες που φτιάχνουν τη διάθεσή μας. Το μουντό σκηνικό της νύχτας γίνεται ένα πολύχρωμο σημείο εκκίνησης της διασκέδασης και της χαράς για όλους», αναφέρει εκπρόσωπος των τοπικών Αρχών.

Δείτε τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

vivid3
vivid1
vivid2
vivid3
vivid4
vivid5
vivid6
vivid7
vivid8
vivid9
vivid10

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Φοίβος Πιομπίνος

Γλωσσικά τινα (ΡΞ’): τα επίθετα «ανάλογος» και «αντίστοιχος»

Το επίθετο ανάλογος, -η, -ο διαφέρει από το επίθετο αντίστοιχος, -η, -ο. Το επίθετο ανάλογος σημαίνει γενικά την παραλληλία, την ομοιότητα ανάμεσα σε δύο ή περισσότερα πράγματα ως προς το ποσό, τις διαστάσεις, την ποιότητα, το βαθμό ή την αξία: Σε ανάλογες περιπτώσεις επεμβαίνει αυτεπαγγέλτως ο εισαγγελεύς / μολονότι πλήρωσα ακριβά τον δικηγόρο μου, δεν έτυχα της ανάλογης υπεράσπισης. Το επίθετο αντίστοιχος σημαίνει, κανονικά, παραλληλία του τύπου «ένα προς ένα», […]

today26 Μαΐου, 2014

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%