Διάφορα

Παντρεύεται η Κολλητή σου; 4 Φοβερές Ιδέες για Δώρα Γάμου

today12 Μαΐου, 2022

Background
share close

Ο γάμος είναι μια σπουδαία στιγμή της ζωής κάθε ανθρώπου, καθώς παίρνει μια συνειδητή απόφαση να συνδέσει την ζωή του μαζί με αυτήν κάποιου άλλου. Αυτό για κάποιους είναι ρομαντικό και γλυκό, ενώ για κάποιους άλλους φαντάζει ανούσιο ή παράλογο.

Ανεξαρτήτως των προσωπικών σου απόψεων για τον θεσμό αυτόν, η ανακοίνωση τού γάμου της κολλητής σου δεν γίνεται να μη φέρει χαρά και ενθουσιασμό στην ψυχή σου, αφού γνωρίζεις ότι πρόκειται να κάνει αυτό το μεγάλο βήμα με έναν άνθρωπο που αγαπά. Για αυτό και συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικές ιδέες για εντυπωσιακά δώρα γάμου, ώστε να μπορέσεις να της ευχηθείς και να τη βοηθήσεις στο νέο αυτό κεφάλαιο.

Δώρο 1: Χρυσό Κόσμημα

Από τη στιγμή που πρόκειται για ένα τόσο επίσημο και σημαντικό γεγονός, το δώρο θα πρέπει να ταιριάζει με την περίσταση. Η μεγάλη συλλογή από κομψά γυναικεία κοσμήματα από το Las Jewellery θα κάνει την επιλογή δύσκολη αλλά σίγουρα θα αφήσει τη νύφη με το στόμα ανοιχτό. Καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά στα κοσμήματα που φοράει τόσο στην καθημερινότητά της όσο και σε πιο επίσημες στιγμές, ώστε να αγοράσεις κάτι που είναι κοντά στο στυλ της. 

Δώρο 2: Κάτι για το Σπίτι

Μπορεί να ακούγεται συνηθισμένο αλλά η αγορά ενός δώρου για το σπίτι είναι εξαιρετικά χρήσιμη. Τα δώρα γάμου από την Studio Kosta Boda Illum σου επιτρέπουν να διαλέξεις εξοπλισμό για ολόκληρο το σπίτι. Δεν είναι κακό να ρωτήσεις την φίλη σου ευθέως αν υπάρχει κάτι που θα ήθελε οπωσδήποτε στο καινούριο της σπιτικό. Άλλωστε, ένα δώρο θα έπαιρνες σίγουρα, οπότε καλύτερα να είναι κάτι πρακτικό και επιθυμητό. Επίσης, με ένα τέτοιο δώρο, που προορίζεται και για τους δυο, δεν αφήνεις κανέναν παραπονεμένο. 

Δώρο 3: Πάρτι 

Ένα πιο πρωτότυπο και ξέφρενο δώρο για τον γάμο της κολλητής σου είναι να οργανώσεις ένα πάρτι bachelorette, δηλαδή ένα πάρτι για να γιορτάσετε την τελευταία μέρα ελευθερίας της μέλλουσας νύφης. Θα πρέπει να καλέσεις όλους τους αγαπημένους της φίλους, να κλείσεις τραπέζι σε ένα εστιατόριο ή κλαμπ, να φορέσετε γαμήλια αξεσουάρ για το πάρτι και να αγοράσεις μια γαμήλια τούρτα από το Lateau Patisserie, ώστε περάσει η νύχτα γλυκά και αξέχαστα. Φρόντισε μόνο οι καλεσμένοι και το μαγαζί που θα περάσετε την βραδιά σας να αρέσουν στη νύφη. 

Δώρο 4: Διακοπές σε έναν ρομαντικό προορισμό

Έχοντας μεταβεί σε πιο συμβολικά δώρα, μια εκπληκτική κίνηση είναι να κλείσεις είτε την διαμονή είτε τα αεροπορικά εισιτήρια σε έναν ρομαντικό προορισμό στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό για μερικές μέρες. Το πιο βολικό θα ήταν να βρεις κάποια αργία που πέφτει δίπλα σε σαββατοκύριακο, για να είναι πιο εύκολο το ζευγάρι να πραγματοποιήσει το ταξίδι χωρίς να έχει θέματα με τις δουλειές τους. Βέβαια, μπορείς να φροντίσεις ώστε το ζευγάρι να έχει την δυνατότητα να αλλάξει τις ημερομηνίες κράτησης, ώστε ακόμα και αν δεν τους βολεύουν αυτές που επέλεξες να μη χάσουν το ταξίδι τους. 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%