Διάφορα

Viral: Ο Θωμάς, το αρκουδάκι απ’ τη Φλώρινα τρώει κεράσια

today18 Ιουλίου, 2022 1 5

Background
share close

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει τις τελευταίες ώρες το υπέροχο βίντεο που ανάρτησε ο Αρκτούρος στη σελίδα του στο Facebook και απεικονίζει τον Θωμά, το γλυκύτατο αρκουδάκι από τη Φλώρινα, να απολαμβάνει τα κεράσια του.

Ο Θωμάς ο Survivor, όπως τον είχαν αποκαλέσει όταν διασώθηκε, είναι ένα ορφανό αρκουδάκι, που κατάφερε να επιβιώσει χωρίς τη μαμά του περιπλανώμενος μόνος για τουλάχιστον 2-3 ημέρες σε μία ηλικία που η επιβίωσή του εξαρτάται άμεσα από το μητρικό γάλα, καθώς είναι η κύρια τροφή του. Όπως σημειώνει ο Αρκτούρος, ο Θωμάς μεγάλωσε πια και περνάει ξέγνοιαστος το καλοκαίρι του τρώγοντας κεράσια.

Το αρκουδάκι είχε σωθεί στις αρχές Μαΐου σε ηλικία μόλις τριών μηνών, έπειτα από κινητοποίηση κατοίκων του Πολυπόταμου Φλώρινας, που ειδοποίησαν την Ομάδα Άμεσης Επέμβασης (ΟΑΕ) του Αρκτούρου.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Μουσική

TURBOFLOW 3000 – Πυροτεχνήματα | Νέο τραγούδι + video clip

TURBOFLOW 3000 Πυροτεχνήματα Δείτε το video clip εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=EOhsCI9IVs4&feature=youtu.be Turboflow 3000 σημαίνει Deezy και Ανδρέας από Mammock να γράφουν μουσική και στίχους χωρίς taboo και όρια ανάμεσα στα genres, υπερβαίνοντας τις φόρμες και γκρουβάροντας σαν να μην υπάρχει αύριο. Μετά τα lockdown, οι Turboflow αποφάσισαν να ανοίξουν το project και σε άλλους μουσικούς παραγωγούς,(Χρήστος Thriller, Μιχάλης Inchains,Primal, Βασίλης Νιτσάκης,Ghetto Rock, Δημήτρης Flaco,Κώστας Titz,Jack and more to come) και φίλους ανοίγοντας έτσι το εύρος της μουσικής τους και φτάνοντας στα αυτιά της VEEGO RECORDS, με το τραγούδι  Σε όλα Ναι, 15αυγουστο στον Σκαντζόχοιρο της Δονούσας.   Το single […]

today17 Ιουλίου, 2022

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%