Σινεμά - TV

Ο Τζορτζ Μάρτιν αποκάλυψε τρία μυστικά στους δημιουργούς του «Game of Thrones»

today25 Μαΐου, 2016

Background
share close

Προσοχή SPOILER!

Αν κάποιος είδε το τελευταίο επεισόδιο («The Door»), γνωρίζει καλά πως οι δημιουργοί της σειράς έχουν πάρει πλέον διδακτορικό  στους σπαρακτικούς θανάτους. Το συγκεκριμένο φινάλε αποτελούσε και ένα από τα μόλις τρία μυστικά των βιβλίων που είχε εξομολογηθεί ο Μάρτιν στους σεναριογράφους, σε μία συνάντησή τους πριν από από χρόνια.

Το πρώτο από αυτά ήταν (ακολουθεί spoiler) η θυσία της κόρης του Στάνις Μπαράθεον στην πυρά, που είδαμε στην προηγούμενη σεζόν, το δεύτερο η προέλευση του ονόματος του Χόντορ και η τρίτη «είναι κάτι από το τέλος», όπως δήλωσε ο δημιουργός/σεναριογράφος Ντέιβιντ Μπένιοφ στο Entertainment Weekly.

Ακόμα κι έτσι η τηλεοπτική εκδοχή του «Game of Thrones» γίνεται ολοένα και πιο διαφορετική από τη λογοτεχνική τους πηγή. «Σε αυτό το σημείο, πολλά από αυτά που κάνουμε διαφέρουν από τα βιβλία. Ενώ υπάρχουν ορισμένα βασικά στοιχεία που θα είναι ίδια, οι αναγνώστες που πρόκειται να διαβάσουν τα βιβλία θα μείνουν έκπληκτοι από τις αποκλίσεις».

Οπότε πολλοί από τους θανάτους που πρόκειται να ακολουθήσουν στη σειρά, δεν είναι απαραίτητο πως θα ισχύουν και στα βιβλία. Και το αντίθετο!

 

 

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Φοίβος Πιομπίνος

Τα νομίσματα της Αίγινας

Το αρχαιότερο νόμισμα ελληνικής πόλης-κράτους είναι ένας αργυρός στατήρας, βάρους μόλις 12,6 γραμμαρίων,  από  τη Αίγινα, που ονομάζεται «χελώνη», επειδή έφερε  στον εμπροσθότυπο  παράσταση χελώνας, αρχικά θαλάσσιας και αργότερα χερσαίας, με βούλες στό καύκαλό της που σχηματίζουν ένα Τ.  Ο εικονογραφικός αυτός τύπος χαρακτηρίζει την αιγινήτικη νομισματοκοπία από την αρχή ώς το τέλος της. Σημειωτέον ότι η χελώνα ήταν το έμβλημα των Αιγινητών, σύμβολο της Αρτέμιδας Αφαίας ή Βριτόμαρτης, προστάτιδας […]

today24 Μαΐου, 2016

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%