Lifestyle

Άσπονδοι… συμπρωταγωνιστές!

today28 Οκτωβρίου, 2014

Background
share close

Όσο αγαπημένοι και τρισευτυχισμένοι κι αν φαίνονται οι ηθοποιοί στις ταινίες όπου πρωταγωνιστούν, τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι! Χαρακτηριστικό και απίστευτο ίσως παράδειγμα ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Ρέιτσελ ΜακΑνταμς που έκαναν εκατομμύρια ερωτευμένους (κυρίως ερυτευμένες) να κλάψουν με το πάθος και τον έρωτα τους στο “Ημερολόγιο”, ενώ στην πραγματικότητα κάθε άλλο παρά αγαπημένοι ήταν!

Αυτά είναι 10 χαρακτηριστικά παραδείγματα άσπονδων συμπρωταγωνιστών:

Ράιαν Γκόσλινγκ και Ρέιτσελ ΜακΑνταμς

Notebook

Φαίνεται πως όσο πιο παθιασμένες είναι οι σκηνές, τόσο περισσότερο σιχαίνονται ο ένας ηθοποιός τον άλλον. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε για τον Ράιαν Γκόσλινγκ και την Ρέιτσελ ΜακΑνταμς, που πρωταγωνίστησαν στο «Ημερολόγιο». Οπως έχει δηλώσει εκείνος, έβγαζαν ο ένας το χειρότερο εαυτό του άλλου. Μονίμως ούρλιαζαν ο ένας στον άλλον στα γυρίσματα, ενώ ο Γκόσλινγκ έφτασε στο σημείο να ζητήσει αντικαταστάτη για μία σκηνή, γιατί δεν άντεχε να τη βλέπει. Το ακόμα πιο τρομερό ήταν πως άρχισαν να βγαίνουν μαΖί έξω για ένα διάστημα, όταν τελείωσαν τα γυρίσματα.

Πάτρικ Σουέιζ και Τζένιφερ Γκρέι

DirtyDancing

Οι δύο τους είχαν παρελθόν, καθώς η σύγκρουσή τους είχε ξεκινήσει στα γυρίσματα της ταινίας «Κόκκινη αυγή». Αλλά το μίσος του ενός για τον άλλον «απογειώθηκε» όταν ξανασυναντήθηκαν στο «Dirty Dancing». Ο Σουέιζ την έχει περιγράψει σαν μεγάλο μπελά στην αυτοβιογραφία του, ενώ τον εκνεύριζε το γεγονός ότι έκλαιγε όποτε της έκαναν κριτική ή γελούσε υστερικά τις πιο ακατάλληλες στιγμές, καθυστερώντας τα γυρίσματα.

Μπιλ Μάρεϊ και Λούσι Λιου

angels

Μέχρι και σήμερα αρνούνται να ξαναδουλέψουν μαζί εξαιτίας της εναντίωσης που είχαν στους «Αγγελους του Τσάρλι». Σύμφωνα με δημοσιεύματα, όλα ξεκίνησαν όταν, κατά τη διάρκεια γυρίσματος σκηνής, ο Μάρεϊ σταμάτησε και φώναξε στην Λιου «Δεν μπορείς να παίξεις!». Εκείνη του έριξε μπουνιά και τους χώρισαν οι παριστάμενοι.

Κένι Μπέικερ και Αντονι Ντάνιελς

droid

Προβλήματα υπάρχουν ακόμη και ανάμεσα σε… ρομπότ στα γυρίσματα. Αυτό τουλάχιστον ισχύει για τον Κένι Μπέικερ και τον Αντονι Ντάνιελς, τους ηθοποιούς που έπαιζαν τον R2D2 και C-3PO αντίστοιχα, στον «Πόλεμο των Αστρων». Η κόντρα τους είναι τέτοια που δεν δέχονταν καν να βρίσκονται στον ίδιο χώρο όταν δεν επρόκειτο για γύρισμα.

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Κιμ Κατράλ

parker_katrall

Οι φήμες «βούιζαν» για καβγάδες στα γυρίσματα του «Sex and the City», αλλά κυρίως αφορούσαν τις σχέσεις αυτών των δύο. Αν και δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ δημόσια, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαφορές τους αφορούσαν το γεγονός ότι δεν έπαιρναν τα ίδια χρήματα από τη σειρά.

Πιρς Μπρόσναν και Τέρι Χάτσερ

tommorow-never-does

Ο «Τζέιμς Μποντ» είχε τεράστιο πρόβλημα με την Χάτσερ στα γυρίσματα της ταινίας «Το αύριο ποτέ δεν πεθαίνει». Ηταν διαρκώς έξαλλος μαζί της επειδή αργούσε να εμφανιστεί στο πλατό και τσακώνονταν μπροστά σε όλους.

Πάτρικ Ντέμπσεϊ και Ιζάια Ουάσιγκτον

rs_1024x759-131118115532-1024-patrick-dempsey-isiah-washington-.greys.ls.111813

Η μεταξύ τους σύγκρουση δεν έμεινε κρυφή για πολύ καιρό. Μάλιστα, πιάστηκαν στα χέρια για θέματα της παραγωγής του «Grey’s Anatomy» και στο τέλος ο Ουάσιγκτον απολύθηκε.

Μάρσια Κρος και Τέρι Χάτσερ

100908_otrc_terri_hatcher_marcia_cross

Φαίνεται πως για την Χάτσερ είναι συχνό φαινόμενο να τσακώνεται με τις συμπρωταγωνίστριές της. Στα γυρίσματα του «Desperate Housewives» υπήρχαν διαρκώς οι φήμες ότι δεν τα πήγαινε και τόσο καλά με τις υπόλοιπες και ειδικά με την Κρος.  Σε  μια μάλιστα φωτογράφιση για το Vanity Fair η Κρος έγινε έξαλλη με την Χάτσερ και αποχώρισε, γιατί η συνάδελφός της προσπαθούσε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.

Σάνον Ντόχερτι και Αλίσα Μιλάνο

charmed1-hi

Η Ντόχερτι έχει τη φήμη ηθοποιού που δυσκόλευε αρκετά όσους δούλευαν μαζί της. Αυτό ξεκίνησε την εποχή που πρωταγωνιστούσε στο «Beverly Hills 90210», καθώς είχε κόντρα με την Τόρι Σπέλινγκ και την Τζένι Γκαρθ, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από τη σειρά. Αργότερα, στο «Charmed», προέκυψαν και πάλι προβλήματα, ανάμεσα σε εκείνη και την Αλίσα Μιλάνο, με συνέπεια να αποχωρήσει κι από αυτήν τη δουλειά.

Γουίλιαμ Σάτνερ και Τζορτζ Τάκεϊ

o-GEORGE-TAKEI-WILLIAM-SHATNER-STAR-TREK-facebook

Η κόντρα μεταξύ τους κράτησε για δεκαετίες και ξεκίνησε κατά τα γυρίσματα της πρώτης σειράς Star Trek. Ο Τάκεϊ θεωρούσε πως ο Σάτνερ ήταν εγωιστής, σταματώντας συχνά τα γυρίσματα για να ζητήσει να του κάνει ένα κοντινό πλάνο η κάμερα. Από την άλλη, ο Σάτνερ τον αποκαλούσε ψυχωτικό και άρρωστο, αλλά ίσως το χειρότερο που έχει πει για τον συμπρωταγωνιστή του, μετά από τη σειρά και τις ταινίες είναι πως τον γνώριζε ελάχιστα, γιατί είχε μικρό ρόλο.

πηγή: iefimerida

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%