Lifestyle

Ο “Θίον” από το Game of Thrones στη Μαγνησία

today29 Οκτωβρίου, 2016

Background
share close

Το δικό τους επίγειο παράδεισο ανακάλυψαν στο νησάκι Τρίκερι ο διάσημος βρετανός ηθοποιός Αλφι Αλλεν, πρωταγωνιστής της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones» και η αδελφή του Λίλλυ Αλλεν, η οποία διαπρέπει στη διεθνή ποπ σκηνή.

Τα δύο διάσημα αδέλφια πραγματοποίησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, ολιγοήμερες διακοπές στο νησί Τρίκερι, όπου φιλοξενήθηκαν στην οικία που διατηρεί Αγγλος, λάτρης του νησιού και της Μαγνησίας γενικότερα.

Τα δύο διάσημα αστέρια και τα μέλη της παρέας τους πραγματοποίησαν ινκόγνιτο διακοπές, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και παρέμειναν τρεις μέρες στο νησί, με την υπόσχεση ότι θα επανέλθουν, μόλις το επιτρέψουν οι καλλιτεχνικές τους υποχρεώσεις. Ο Αλφι και η Λίλυ Αλλεν ήρθαν στο νησί την περασμένη εβδομάδα και εντυπωσιάστηκαν από το τοπίο, τις φυσικές ομορφιές, αλλά και τις θαλασσινές γεύσεις που δοκίμασαν.

Οσοι είχαν την ευκαιρία να τους γνωρίσουν από κοντά, τους περιγράφουν ως «απλά, ευγενικά και χαμογελαστά παιδιά», τα οποία επιθυμούσαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, προκειμένου να απολαύσουν ανενόχλητα τις διακοπές τους.

Ο Αλφι Αλλεν, ο οποίος υποδύεται τον Θήον Γκρέυτζοϋ στην πολυβραβευμένη σειρά «Game of Thrones», που διαθέτει εκατομμύρια φανατικούς φίλους ανά τον κόσμο, απόλαυσε τις ολιγοήμερες διακοπές του στο νησί, ενώ όπως ανέφερε σε ανθρώπους με τους οποίους συνομίλησε, θα μεταφέρει τις άριστες εντυπώσεις του από το φιλόξενο νησί και στην πατρίδα του.

Το «Game of Thrones», που διαθέτει χιλιάδες ένθερμους φίλους τόσο στην Ελλάδα, όσο και τη Μαγνησία, είναι μία αμερικανική δραματική σειρά φαντασίας, η οποία βασίζεται στη σειρά βιβλίων «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου». Η προβολή της άρχισε στις 17 Απριλίου 2011 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως. Η σειρά έχει προσελκύσει ρεκόρ τηλεθεατών στο HBO και έχει αναπτύξει  εξαιρετικά ευρεία και ενεργή διεθνή βάση οπαδών. Εχει λάβει ευρεία αναγνώριση από τους κριτικούς, ιδιαίτερα για τις ερμηνείες των ηθοποιών, τους πολύπλοκους χαρακτήρες, την ιστορία και την έκταση της παραγωγής της.

Σύμφωνα με το IMDb είναι η καλύτερη τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών, γεγονός που αποδεικνύεται από τη στήριξη των τηλεθεατών, τις αμέτρητες βραβεύσεις και τις διθυραμβικές κριτικές, ενώ το BBC News έγραψε ότι το πάθος και η αφοσίωση των οπαδών της σειράς δημιούργησε ένα φαινόμενο που δεν συγκρίνεται με οποιαδήποτε άλλη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά. Στις 15 Απριλίου 2016, λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του 6ου κύκλου, η σειρά ανανεώθηκε για άλλες δύο σεζόν, προς μεγάλη ικανοποίηση των ανά τον κόσμο φανατικών θαυμαστών της.

 

Πηγή: taxydromos.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%