Lifestyle

Δείτε την Ριάνα (Rihanna) σε ξέφρενο πάρτι στα Μπαρμπέιντος!

today6 Αυγούστου, 2013

Background
share close

Με τους σωματοφύλακές της μην την αφήνουν στιγμή από τα μάτια τους,  η  Ριάνα «ξεσάλωσε» σε ολονύχτιο πάρτι στη γενέτειρά της, τα νησιά Μπαρμπέιντος.

Ήταν το σαββατιάτικο φεστιβάλ Foreday Morning Jam που άρχισε τα μεσάνυχτα και τελείωσε στις 6 το πρωί του Σαββάτου, στην πρωτεύουσα Bridgetown, με τους συμμετέχοντες να πίνουν και να χορεύουν στους δρόμους μέχρι να ανατείλει ο ήλιος.

Η 25χρονη ποπ σταρ φορούσε ένα λευκό ημιδιάφανο κορμάκι με μεταλλικές λεπτομέρειες, είχε πράσινο χρώμα στο πρόσωπό της και συμπλήρωνε το λουκ της με άνετα παπούτσια, ασημένια γυαλιά ηλίου και ένα λευκό πέπλο.

Οι σωματοφύλακές της πάντως δεν πέρασαν κι εύκολα το Σαββατόβραδο καθώς χρειάστηκε να κάνουν κάτι ανάμεσα σε φύλαξη και… babysitting στην τραγουδίστρια, η οποία, όσο περνούσαν οι ώρες, γινόταν όλο και πιο διαχυτική με άλλους συμμετέχοντες και χαλάρωνε όλο και περισσότερο.

Η Ριάνα βρίσκεται σε ένα δίμηνο «διάλειμμα» από την περιοδεία της και μόλις προ ημερών επέστρεψε από την Ευρώπη στο Λος Άντζελες. Τον επόμενο μήνα θα δώσει συναυλίες στις Φιλιππίνες και τη Σιγκαπούρη.

Δείτε τις φωτογραφίες:

rihannaParty1

rihannaParty2

rihannaParty3

rihannaParty5

rihannaParty7

rihannaParty8

rihannaParty9

rihannaParty10

rihannaParty11

rihannaParty12

rihannaParty13

 

Πηγή: newsbeast

 

 

 

 

 

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%