Lifestyle

Φωτογραφίες: Sarah Jessica Parker: “Τον αγαπώ”

today7 Αυγούστου, 2013

Background
share close

rs_634x775-130806090136-634.5jp.ls_.8613-500x611

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) δήλωσε ότι είναι ακόμη ερωτευμένη με τον σύζυγό της Μάθιου Μπρόντερικ.  Βρήκε τις στήλες  του Harper’s Bazaar για να τα πει… όλα!

«Τον αγαπώ. Πείτε με τρελή, αλλά τον αγαπώ. Δεν θα μπορούσα να έχω διαφορετικό γάμο. Είμαστε πολύ αφοσιωμένοι στην οικογένειά μας και τις ζωές μας», είπε και συνέχισε: «Μου αρέσει πολύ η ζωή μας. Λατρεύω το ότι είναι αυτός ο πατέρας των παιδιών μου, και οφείλεται σε αυτόν το γεγονός ότι υπάρχει και ένας άλλος “κόσμος” για μένα που αγαπώ».

sa1

Το 2008 είχαν κυκλοφορήσει φήμες για απιστία του συζύγου της και η Sarah Jessica Parker εξομολογήθηκε ότι ποτέ δεν είχε πιστέψει ότι τα μέσα ενημέρωσης θα ασχολούνταν τόσο πολύ με την προσωπική της ζωή.

sa2

«Όταν ήμασταν νέοι το μόνο που θέλαμε ήταν να γίνουμε καλοί ηθοποιοί. Δε σκεφτόμασταν τα χρήματα ή τη δόξα, γιατί ειλικρινά τα λεφτά δεν ήταν ποτέ μέσα στα όνειρά μας. Θέλαμε να δουλέψουμε στο θέατρο μαζί με ανθρώπους που θαυμάζαμε. Ποτέ δεν είχα φανταστεί τις συνέπειες του να είναι κανείς… σελέμπριτι. Έτσι όταν βγήκαν οι φήμες για το γάμο μας, δε σκεφτήκαμε ότι έπρεπε να ασχοληθούμε και να απαντήσουμε στα κουτσομπολιά».

sa4

 

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%