Lifestyle

Game of Thrones: Άλλοι άνθρωποι στην πραγματικότητα οι ηθοποιοί της σειράς!

today26 Ιουλίου, 2017

Background
share close

Και ποιος ηθοποιός δεν άλλαξε για να πάρει μέρος στο Game of Thrones! Δείτε ποιος επιμελείται τα μαλλιά τους και πόσες διαφορετικές περούκες έχουν χρησιμοποιηθεί.

Κανενός τα μαλλιά δεν είναι όπως φαίνονται στο Game of Thrones! Όλοι σχεδόν οι ηθοποιοί είναι πολύ διαφορετικοί στην πραγματικότητα… Ποιος ευθύνεται για αυτήν την τεράστια αλλαγή τους; Ο βραβευμένος hair designer, Kevin Alexander με την ομάδα του που αποτελείται από άλλο 25 άτομα, περιποιούνται τα μαλλιά των ηθοποιών της αγαπημένης μας σειράς.

Η Emilia Clarke είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος στην αληθινή ζωή. Αυτή όπως και η Lena Heady και ο Jack Gleeson έχουν καστανά μαλλιά, ενώ στη σειρά είναι ξανθοί. Η Sophie Turner που υποδύεται την Sansa Stark έχει ξανθό μαλλί και είναι αναγκασμένη να βάφει κάθε εβδομάδα τα μαλλιά της κόκκινα, για τις ανάγκες της σειράς. Επίσης, ο χαρακτήρας Lord Varys, που παίζεται από τον Conleth Hill, ενώ εμφανίζεται ξυρισμένος, στην πραγματικότητα, έχει πυκνά ξανθά μαλλιά.

Και ενώ αυτός τα ξυρίζει, στον αντίποδα, υπάρχουν πολλές ηθοποιοί που αντί να αφαιρούν… προσθέτουν! Συγκεκριμένα, για τη σειρά έχουν χρησιμοποιηθεί από 50 έως 100 περούκες, οι περισσότερες εκ των οποίων αποτελούνται από φυσικές τρίχες από την Ινδία, την Ευρώπη και την Ρωσία. Μάλιστα, οι πιο πολλές είναι αρκετά μακριές και ξεπερνούν τους 60 πόντους. Το πιο εντυπωσιακό; Όταν τα γυρίσματα τελειώνουν, οι περούκες “ξεκουράζονται” σε κεφάλι κούκλας που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για την κάθε ηθοποιό, διαμορφωμένο στα μέτρα της, ώστε να μη χαλάσει η φόρμα της περούκας.

https://www.youtube.com/watch?v=s2F8IamW3Gs

Η πιο ανθεκτική περούκα είναι αυτή της Emilia Clarke. Η ηθοποιός για τις ανάγκες των γυρισμάτων βρίσκεται πολύ συχνά ανάμεσα σε σκόνη, βρωμιές και λάσπες, με αποτέλεσμα η περούκα να πρέπει να παραμένει ξανθιά και να μη γκριζάρει λόγω του αντίξοου περιβάλλοντος. Η πιο όμως ιδιαίτερη περούκα είναι αυτή της Cersei (όταν είχε μακριά μαλλιά). Η περούκα της δεν ήταν βαμμένη σε ένα συγκεκριμένο χρώμα. Ο ειδικός που έφτιαξε την περούκα της έμπλεξε διαφορετικές αποχρώσεις του ξανθού και για αυτό το αποτέλεσμα είναι κάτι ανάμεσα σε ξανθό, μελί και πορτοκαλί. Το κόψιμο που υπέστη ύστερα στα επεισόδια, είναι και αυτό περούκα.

Υπάρχουν όμως και ηθοποιοί που δεν χρησιμοποιούν περούκα και καλούνται να κόψουν όντως τα μαλλιά τους. Η Gwendoline Christie που υποδύεται την Brienne of Tarth είχε μακριά πλούσια μαλλιά πριν τα κόψει για τον ρόλο της. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την Arya Stark ή κατά κόσμον, Maisie Williams.

Και αν κάποιες φορές, τα μαλλιά των ηθοποιών, σας φαίνονται, απεριποίητα ή ακόμα και βρώμικα, αυτό είναι ουσιαστικά αποτέλεσμα οφθαλμαπάτης! Οι κομμωτές χρησιμοποιούν βαζελίνη, κόλλα και ειδική απομίμηση σκόνης που πωλείται κανονικά για τέτοιες περιπτώσεις.

Κάτι ακόμα που δεν ξέρατε… το μαλλί του γόη του Game of Thrones, Jon Snow (Kit Harington), είναι εμπνευσμένο από τον Jim Μorrison!

Αναμένουμε το νέο επεισόδιο της 7ης σεζόν του Game of Thrones, που σίγουρα θα έχει πολύ ίντριγκα και ακόμη περισσότερες περούκες! Δείτε το σχετικό βίντεο:

All the Hair Secrets on Game of Thrones

It takes 25 stylists and 50-100 wigs to transform the hair of the Game of Thrones cast. Guess who has the most expensive locks to maintain?

Posted by Racked on Πέμπτη, Ἰούλιος 13, 2017

Πηγή:newsit.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%