NGradio So good... like you
Είχαμε ακούσει και στο παρελθόν ότι η διάσημη ηθοποιός σκεφτόταν να εγκαταλείψει την ηθοποιία. Σύμφωνα, όμως με όσα αποκάλυψε η ίδια στο περιοδικό Du Jour, φαίνεται ότι η ώρα αυτή έφτασε. Όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να εγκαταλείψει κάποια μέρα την ηθοποιία εκείνη απάντησε θετικά με απόλυτη βεβαιότητα.
“Ποτέ δεν μου άρεσε να είμαι μπροστά από την κάμερα, δεν ένιωθα άνετα. Ούτε είχα βέβαια σκεφτεί ότι θα μπορούσα να σκηνοθετήσω κάποια ταινία. Ελπίζω πάντως να μπορέσω να χτίσω μία καριέρα σαν σκηνοθέτης, γιατί με κάνει χαρούμενη!”
Η Ατζελίνα Τζολί έκανε το σκηνοθετικό της ντεμπούτο το 2011 με την ταινία “In the land of Blood and Honey”. Η τελευταία της ταινία “Unbroken” μπήκε στο χορό των Όσκαρ έναν μήνα πριν την κυκλοφορία της.
Αυτόν τον καιρό βρίσκεται στη Μάλτα για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας “By the sea” στην οποία και πρωταγωνιστεί μαζί με τον σύζυγό της Μπραντ Πητ.
Συντάκτης: New Generation Radio
με τον Διαμαντή Κυριακάκη
20:00 - 21:00
Δευτέρα & Τρίτη
21:00 - 23:00
Δευτέρα - Παρασκευή
23:00 - 23:59
Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη
12:00 - 14:00
Δευτέρα - Παρασκευή
15:00 - 18:00
COPYRIGHT 2020. NGRADIO
[give_form id=”125008″]
[give_form id=”123452″]
Σχολιάστε το άρθρο (0)