Lifestyle

Η Ελλάδα είναι γενναιόδωρη: μετά τον Ρονάλντο & ο Μάθιου Μακόναχι αποθεώνει τη χώρα μας

today20 Σεπτεμβρίου, 2018

Background
share close

Μετά τη λεγεώνα των τοπ μόντελ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο που γιόρτασε τη χρυσή μετεγραφή του στη Μεσσηνία ένας ακόμα σταρ του Χόλλυγουντ βρέθηκε στην Ελλάδα για το ιδανικό καλοκαίρι του 2018. Ο Μάθιου Μακόναχι μάλιστα εμφανίστηκε εξαιρετικά ενθουσιασμένος με τη χώρα μας σε πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση.

“Ήταν παράδεισος! Είχαμε ελευθερία, κανείς δεν μας έβγαζε φωτογραφίες, το νερό… Η Ελλάδα είναι πανέμορφη. Οι θάλασσες είναι υπέροχες και ασφαλείς”, είπε ανάμεσα σε άλλα ο Μακόναχι στη συνέντευξη του όπου αποθεώνει την Ελλάδα.

Ο Μακόναχι πέρασε το καλοκαίρι του στις Κυκλάδες μαζί με την οικογένεια του αλλά και τον φίλο, συνάδελφο και συμπρωταγωνιστή του στον πρώτο κύκλο του True Detective Γούντι Χάρελσον.

Ο ηθοποιός δεν ήταν φειδωλός στις φιλοφρονήσεις του για τον αγαπημένο του τουριστικό προορισμό στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον.

“Η Ελλάδα είναι γενναιόδωρη. Η θάλασσα δεν “δαγκώνει”, ο αέρας, η γη το ίδιο. Οι άνθρωποι αγαπούν την οικογένειά τους, οι μεγάλες σε ηλικία γυναίκες είναι πάντοτε οι ‘βασίλισσες’ σε κάθε περίπτωση. Είχαμε τρεις υπέροχες εβδομάδες και όταν ήρθε η ώρα να φύγουμε, παρατείναμε τις διακοπές και μείναμε ακόμα μία εβδομάδα”,  είπε.

 

O Mακόναχι είναι ο τελευταίος σε μια σειρά από διάσημους που αποθεώνουν την Ελλάδα ως ιδανικό προορισμό.

Από την Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ που πόσταρε ένα τολμηρό βίντεό της από το ελληνικό καλοκαίρι και τον Μικ Τζάγκερ που βρέθηκε διακριτικά στην Τήνο, στον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο που επισκέφθηκε τη Μεσσηνία,ι διάσημοι τουρίστες της χώρας έκαναν μιαν ακόμα ιδανική καμπάνια τουρισμού.

Καθώς το 2018 προοιωνίστηκε ως ένα καλοκαίρι για ιστορικό ρεκόρ τουριστικής κίνησης με πάνω από 32 εκατ. ξένους επισκέπτες οι διάσημοι επισκέφθηκαν την πατρίδα μας και φρόντισαν να την αποθεώσουν στα κοινωνικά δίκτυα και τις συνεντέυξεις τους.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ εκτίμησε την Κεφαλονιά, τα τοπ μόντελ Emily Ratajkowski, Gigi Hadid και Kate Moss βρέθηκαν στο νησί των Ανέμων ως επίτιμες καλεσμένες σε κοστοβόρο -λένε- event και στο ίδιο νησί της Μυκόνου βρέθηκε ο σχεδιαστής μόδας Τζόρτζιο Αρμάνι.

 

Πηγή: cnn.gr

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%