Lifestyle

Oι ισχυροί σταρ του κόσμου

today1 Ιουλίου, 2014

Background
share close

Δημοσιεύθηκε η λίστα του Forbes με τις εκατό ισχυρότερες διασημότητες για το 2014, με την Μπιγιόνσε να βρίσκεται στην κορυφή με  περιουσία  ανερχόμενη σε περισσότερα από 84 εκατομμύρια ευρώ, στέλνοντας την περσινή no1, Όπρα Γουίνφρεϊ, στην τέταρτη θέση!

Σύμφωνα με την λίστα «Celebrity 100», η ντίβα της RnB μουσικής είναι το πρόσωπο του 2014: σε καθέναν από τους 95 σταθμούς της περιοδείας της «καθάρισε» 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ θησαύρισε, τόσο από την κολεξιόν ρούχων της, όσο και από τα διαφημιστικά στα οποία πρωταγωνίστησε, ενώ ο δίσκος της πούλησε πάνω από 1 εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως.

Στη δεύτερη θέση συναντάμε τον μπασκετμπολίστα ΛεΜπρόν Τζέιμς, με έσοδα περίπου 52,5 εκατομμυρίων ευρώ, και ακολουθεί ο Dr. Dre, που μπορεί μεγάλο σουξέ να μην κάνει, όμως είδε τα λεφτά του να εκτοξεύονται όταν η Apple αγόρασε έναντι περίπου 2 δισεκατομμυρίων ευρώ την εταιρεία κατασκευής ακουστικών της οποίας είναι συνιδρυτής!

Μετά την Όπρα Γουίνφρεϊ και τα 59,9 εκατομμύρια ευρώπουλά της, βρίσκουμε στον κατάλογο μία ακόμα παρουσιάστρια, την Έλεν ντε Τζενέρις, που έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσίαση των φετινών Όσκαρ.

Η… φτώχεια καταραμένη στο σπιτικό της Μπιγιόνσε δεν έχει τελειωμό, αφού έκτος τερμάτισε ο σύζυγός της, Τζέι Ζι, με έσοδα που «αγγίζουν» τα 43,8 εκατομμύρια ευρώ!

Ακολουθούν σε κέρδη και φήμη ο πυγμάχος Φλόιντ Μέιγουεδερ, η Ριάνα και η Κέιτι Πέρι, ενώ το top10 των ισχυρότερων διασημοτήτων «κλείνει» ο πάμπλουτος Iron Man, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Πηγή: real.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%