Lifestyle

Όσκαρ 2018: Αυτές ήταν οι ‘νικήτριες’ στο κόκκινο χαλί

today5 Μαρτίου, 2018

Background
share close

Οι γυναίκες ήταν φέτος το επίκεντρο σε όλες τις απονομές βραβείων, όχι για τους συνήθεις λόγους. Η βαριά σκιά των σκανδάλων σεξουαλικής κακοποίησης είχε αντίκτυπο και στα κόκκινα χαλιά που συχνά “βάφτηκαν”… μαύρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας και συμπαράστασης στα θύματα. Στην 90η απονομή των βραβείων Όσκαρ, όμως, οι σταρ αποφάσισαν να δείξουν το πιο λαμπερό, θηλυκό και σέξι πρόσωπό τους. Άλλωστε, εκτός από την μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή, τα Όσκαρ είναι και η μεγαλύτερη πασαρέλας μόδας στον πλανήτη.

Οι “χρυσές” κυρίες του Χόλιγουντ ήταν όλες εκεί. Και στην 90η απονομή των Όσκαρ απέδειξαν φορώντας λευκό, έντονα χρώματα, χρυσό, σέξι και θηλυκές δημιουργίες, μοντέρνες προτάσεις, αλλά και δοκιμασμένες συνταγές χολιγουντιανού glam, γιατί στο τέλος είναι πάντα αυτές που κλέβουν την παράσταση.

Ποιές ξεχώρισαν μέχρι τώρα οι ειδικοί και ι χρήστες στα social media;

Σε αυτό το κόκκινο χαλί οι σταρ “πέταξαν” τα μαύρα. Και φόρεσαν λευκό, πολύ έντονα χρώματα και… χρυσό. Έδειξαν τη σέξι πλευρά τους, και τόνισαν το στοιχείο του χολιγουντιανού glam λόγω της 90ης επετείου. Αυτές ήταν οι πιο καλοντυμένες σταρ που έκλεψαν τα φλας των φωτογράφων.


Εκθαμβωτική στα 80 της χρόνια η Jane Fonda, αποδεικνύει γιατί είναι μια από τις μεγαλύτερες σταρ όλων των εποχών, μέσα στη λευκή δημιουργία του οίκου Balmain

 


Επιμένοντας Dior και φορώντας το… χρώμα των Όσκαρ, η Jennifer Lawrence μονοπώλησε και πάλι τα φλας των φωτογράφων

 

Η Lupita Nyong’o ξέρει πάντα να κλέβει τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί. Φέτος με το σούπερ σέξι χρυσό Vercace ξεπέρασε τον εαυτό της…

 


Το χρυσό ήταν η τάση της χρονιά και η Sandra Bullock δεν μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, εντυπωσιάζοντας με Luis Vuitton.

 


Μπορεί να φόρεσε μια από τις πιο σκούρες αποχρώσεις της βραδιάς, αλλά η Nicole Kidman είχε έντονο χρώμα παλιού καλού χολιγουντιανού glam με το Armani Prive της

 


Η Meryl Streep γιόρτασε το ρεκόρ των 21 υποψηφιοτήτων της φορώντας ένα χρώμα που δεν μας έχει συνηθίσει. Κόκκινο! Και Dior…

 


Το μαύρο φέτος ελάχιστες επέλεξαν στα Όσκαρ. Η Taraji P. Henson όμως είναι γνωστό ότι είναι “αντιδραστική”… Και απίστευτα σέξι με Vera Wang. Δικαίως ξεχώρισε!

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Margot Robbie oscars
Η Margot Robbie είχε φέτος από νωρίς εξασφαλίσει εκτός από υποψηφιότητες για βραβεία και υποψηφιότητες για μια από τις πιο καλοντυμένες στα κόκκινα χαλιά που πάτησε… Εδώ με Chanel.

 


Η Emily Blunt είναι η νέα Μέρι Πόπινς και όφειλε να φορέσει κάτι σε ανάλογο ρομαντικό στυλ. Ο οίκος Schiaparelli φρόντισε γι αυτό.

 


Η κινηματογραφική Wonder Woman, κατά κόσμον Gal Gadot, επέλεξε επίσης την αστραφτερή μεταλλική απόχρωση που ταιριάζει στα Όσκαρ, από τη νέα κολεξιόν του οίκου Givenchy και βγήκε “κερδισμένη”.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%