Lifestyle

Θα εγκατασταθούν στο Παρίσι Beyonce και Jay Z

today23 Οκτωβρίου, 2014

Background
share close

Σύμφωνα με δημοσίευμα του US Weekly, το ζεύγος Beyonce & Jay Z σχεδιάζει το μέλλον του στην πόλη του φωτός, θέλοντας μάλιστα να κάνουν την κόρη τους μια μικρή Παριζιάνα από την προσχολική κιόλας ηλικία.

«Οι δυο τους έχουν πολλές όμορφες αναμνήσεις από αυτή την πόλη και θέλουν να μπορούν να βρίσκονται σε αυτήν όσο πιο συχνά γίνεται», ανέφερε φίλος τους στο περιοδικό και αποκάλυψε ότι «σκοπεύουν να αποσυρθούν και να μείνουν μόνιμα στο Παρίσι κάποια στιγμή». Γι’ αυτόν το λόγο βρέθηκαν στο Παρίσι νωρίτερα αυτό το μήνα και έψαχναν να αγοράσουν σπίτι, βλέποντας αρκετές πολυτελείς εκτάσεις στη γαλλική πρωτεύουσα.

Το Παρίσι ήταν μάλιστα ο τελευταίος σταθμός της περιοδείας του Jay Z, ο οποίος είπε κάποια στιγμή στο κοινό ότι το Παρίσι κατέχει  ξεχωριστή θέση στην καρδιά του ίδιου και της συζύγου του. «Αρραβωνιαστήκαμε εδώ και εδώ συλλάβαμε την κόρη μας», είπε ο 44χρονος.

Λόγω της αγάπης του ζεύγους για την πόλη λοιπόν, θέλουν να μεγαλώσει και η κόρη τους εκεί. «Θέλουν να μάθει γαλλικά η Ivi», τόνισε ο φίλος τους. Στην τελευταία επίσκεψη τους εκεί, την πήγαν σε διάφορα αξιοθέατα της πόλης, επισκέφθηκαν το Λούβρο, μια εκκλησία και έκαναν βόλτες στους δρόμους του Παρισιού.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%