Μουσική

Η Gwyneth Paltrow θα τραγουδήσει στο νέο άλμπουμ των Coldplay

today19 Νοεμβρίου, 2015

Background
share close

Μετά από δέκα χρόνια γάμου, ο τραγουδιστής των Coldplay Chris Martin και η Gwyneth Paltrow χώρισαν περίπου ένα χρόνο πριν, καταφέρνοντας έναν από τους πιο αξιοθαύμαστους χωρισμούς στην ιστορία του Χόλλυγουντ με τις σχέσεις τους να παραμένουν άριστες. Απόδειξη της καλής σχέσης που διατηρούν ακόμα και μετά το χωρισμό τους αποτελεί το γεγονός ότι η ηθοποιός θα συμμετέχει στο νέο άλμπουμ του μουσικού συγκροτήματος του πρώην συζύγου της.

Συγκεκριμένα, στο νέο άλμπουμ των Coldplay “A Head Full of Dreams” η Gwyneth Paltrow συμμετέχει φωνητικά στο τραγούδι “Everglow”. Αυτή είναι η πρώτη της συμμετοχή σε τραγούδι του συγκροτήματος, όχι όμως και στη δισκογραφία γενικότερα, αφού έχει τραγουδήσει και με άλλους καλλιτέχνες. Ειδικότερα η Paltrow έκανε ντουέτο με τον Huey Lewis σε ένα cover του τραγουδιού “Cruisin'” του Smokey Robinson στην ταινία Duets, τραγούδησε το “Honky-tonk” στην ταινία Country Strong και χάρισε στο Glee ένα από τα πιο δημοφιλή ψηφιακά downloads με τη δική της εκδοχή του “Landslide” των Fleetwood Mac.

Η Gwyneth Paltrow δεν είναι βέβαια η μόνη ειδική guest στο νέο άλμπουμ των Coldplay, αφού σε αυτό συμμετέχουν και η Beyonce, ο Avicii, ο Noel Gallagher και η Tove Lo.

Το νέο άλμπουμ των Coldplay “A Head Full of Dreams” κυκλοφορεί επίσημα στις 4 Δεκεμβρίου, ενώ το lead single του “Adventure of a Lifetime” κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%