Διάφορα

Ο 1ος Μεγάλος Νικητής του GIFT για τον Δεκέμβριο 2014 #nggift

today4 Φεβρουαρίου, 2015

Background
share close

Ο 1ος Μεγάλος Νικητής της εκπομπής “GIFT” για τον Δεκέμβριο του 2014 είναι ο Σπύρος Μαυροζούμης με την φωτογραφία του στο instagram που απαριθμεί 214 likes.

Το έπαθλο είναι 100€ και να είναι καλεσμένος σε μια εκπομπή “GIFT” ώστε να σχολιάσει ο ίδιος τα post αλλά και να μας πει κάποια πράγματα για τον εαυτό του μαζί με την Χαρούλα Νικολαΐδου και την Βασιλεία Περόγλου.

Η εκπομπή με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή έγινε 7 Ιανουαρίου και κάθε ανάδειξη νικητή θα γίνεται την 1η Τετάρτη κάθε μήνα. Η εκπομπή είναι Τετάρτη 04 Φεβρουαρίου για την ανάδειξη του νικητή για τον προηγούμενο μήνα, τον Ιανουάριο του 2015.

Απολαύστε την φωτογραφία:

nikitis instagram ianouarios gift

 

 

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Φοίβος Πιομπίνος

Περί του όμορφου και του άσχημου

Εκπλήσσει το γεγονός ότι η ελληνική γλώσσα δεν χρησιμοποιεί ως αντίθετο της λέξης όμορφο ή, λογιότερα, εύμορφο, τη λέξη δύσμορφο, όπως θα έμοιαζε ορθότερο, αλλά τη λέξη άσχημο, που αυτή, με τη σειρά της, είναι το αντίθετο της λέξης εύσχημο. Όμως η γλώσσα, και δη της τάξεως και της θαυμαστής ακρίβειας της ελληνικής, δεν λαθεύει ποτέ και δεν χρησιμοποιεί ποτέ ασυλλόγιστα μια λέξη αντί κάποιας άλλης, φαινομενικά σωστότερης. ΄Αλλωστε, ούτε […]

today4 Φεβρουαρίου, 2015

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%