Διάφορα

Επίσημοι Όροι του GIFT

today15 Ιανουαρίου, 2015

Background
share close

Ακολουθούν οι επίσημοι όροι του παιχνιδιού της εκπομπής GIFT, κάθε Τετάρτη 22:00 – 23:00 που παρουσιάζουν η Χαρούλα Νικολαΐδου και η Βασιλεία Περόγλου.

Αυτοί είναι οι επίσημοι όροι, ενδέχεται να ακολουθήσει επόμενη ανάρτηση με την απλή διαδικασία του παιχνιδιού.

1. Αντικείμενο του Διαγωνισμού. Η εταιρεία Starwalkers NGRADIO.GR  (εφεξής Διοργανωτής) διοργανώνει προωθητική ενέργεια και προκηρύσσει διαγωνισμό (εφεξής Διαγωνισμός), ο οποίος θα διενεργηθεί μέσω τού διαδικτυακού τόπου ngradio.gr μέσα από την εκπομπή με τίτλο “GIFT” που μεταδίδεται κάθε Τετάρτη (εκτός αργιών).

2. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι έχουν ηλικία άνω των δεκαοκτώ χρονών και πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα.

3. Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων. Στο Διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι απασχολούμενοι με σχέση εξηρτημένης εργασίας ή έμμισθης εντολής στο Διοργανωτή. Επίσης δημοσιεύσεις στις οποίες οι χρήστες που έχουν ψηφίσει θετικά δεν είναι χρήστες έγκυροι, δηλαδή δεν έχουν βάση ύπαρξης για τον συγκεκριμένο χρήστη ή για την συγκεκριμένη δημοσίευση. Σε περίπτωση που αντιληφθεί η Διοίκηση του σταθμού ότι υπάρχει εξαγορά θετικών ψήφων (likes ή plus +1), τότε ενημερώνουν τον χρήστη και η συμμετοχή του ακυρώνεται. Επίσης αποκλείονται οι διαγωνιζόμενοι που έχουν κερδίσει πάνω από 3 φορές σε έναν χρόνο (ένας χρόνο μετριέται από τον Δεκέμβρη έως και την τελευταία μέρα του Νοεμβρίου).

4. Διάρκεια του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα ανάμεσα στην πρώτη εκπομπή κάθε μήνα έως την πρώτη εκπομπή του επόμενου μήνα που θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη λήξη του Διαγωνισμού, οι συμμετοχές είναι αυτοδικαίως άκυρες και θεωρούνται έγκυρες οι επόμενες για τον επόμενο διαγωνισμό.

5. Τρόπος Συμμετοχής στο Διαγωνισμό. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να έχουν δημοσιεύσει περιεχόμενο μέσα από΄το προσωπικό τους profil σε ένα από τα τέσσερα (4) ακόλουθα κοινωνικά δίκτυα με την λέξη-κλειδί (hashtag) “#nggift”: Google+, Instagram, Facebook, Twitter.

6.Ένας νικητής κερδίζει 100€ και μία πρόσκληση για να παρευρεθεί στην εκπομπή “GIFT”. Διευκρινίζεται ότι η ημερομηνία της εκπομπής καθορίζεται από τον διοργανωτή.

7. Οι χρήστες που θα έχουν προβεί στις ανωτέρω (όρος 5) ενέργειες μέσα στα χρονικά περιθώρια του κάθε διαγωνισμού, θα είναι υποψήφιοι. Η δημοσίευση με τα περισσότερα likes-plus-favourites και από τα τέσσερα κοινωνικά δίκτυα (Facebook – Twitter – Google Plus – Instagram ) θα βγαίνει νικητήρια και ο χρήστης που την πραγματοποίησε θα κερδίζει το έπαθλο.

Σε περίπτωση που ένας χρήστης κάνει κοινοποίηση μία δημοσίευση χρήστη που έχει γίνει με τη λέξη κλειδί #nggift δεν θα μετράει ως νικητήρια εάν έχει πάρει περισσότερους θετικούς ψήφους.

Η λέξη κλειδί μπορεί να μπει και στα σχόλια της δημοσιεύσεις από τον ίδιο τον χρήστη, θα πρέπει όμως να τηρεί της χρονολογικές απαιτήσεις για να ισχύει η συμμετοχή.

8. Τα στοιχεία του νικητή του Διαγωνισμού θα ανακοινώνονται κάθε μήνα  και οι παραπάνω θα ενημερώνονται από τον Διοργανωτή με σχετικό προσωπικό μήνυμα στον Διαδικτυακό χώρο.

Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή του Διαγωνισμού εντός χρονικού διαστήματος δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της εκομπής για την ανάδειξη του νικητή και αποστολής σε αυτόν σχετικού γραπτού μηνύματος ή οποιοσδήποτε νικητής του Διαγωνισμού, παρά το γεγονός ότι τα στοιχεία του έχουν αναρτηθεί στον ανωτέρω Διαδικτυακό Τόπο, δεν επικοινώνησε για οποιονδήποτε λόγο με τον Διοργανωτή εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος τηλεφωνικά στο 210-9710098,το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του σχετικού δώρου. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που η συμμετοχή του στο διαγωνισμό δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους ή σε περίπτωση που αρνηθεί να παραλάβει το δώρο.

9. Ο Διοργανωτής δεν θα ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιονδήποτε τεχνικό λόγο είναι αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής στο σύστημα του Διαδικτυακού Τόπου. Επίσης, η παρούσα προωθητική ενέργεια σε καμία περίπτωση δεν χορηγείται, δεν επικυρώνεται, δεν διαχειρίζεται από, ούτε σχετίζεται με το Facebook, το οποίο ουδεμία ευθύνη φέρει.

10. Οι όροι συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν αναρτηθεί στον Διαδικτυακό Τόπο.

11. Η ηλεκτρονική αποδοχή των όρων του παρόντος, καθώς και η έμπρακτη συμμετοχή στο διαγωνισμό, συνεπάγεται την παροχή της ρητής και ανεπιφύλακτης συναίνεσης των συμμετεχόντων προς τον Starwalkers NGRADIO.GR, προκειμένου να προβαίνει κατά την εύλογη αυτού κρίση και αποκλειστικά για τους σκοπούς του παρόντος στην ανακοίνωση ή/και δημοσίευση του ονόματος τους.

Η συμμετοχή στον παρόντα Διαγωνισμό συνεπάγεται αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση και εκχώρηση των αναγκαίων πνευματικών δικαιωμάτων στην Starwalkers NGRADIO.GR ατελώς και ρητή δήλωση ότι τα ως άνω δεν προσβάλλουν καμία πτυχή της προσωπικότητάς τους. Οι συμμετέχοντες με τη συμμετοχή τους παρέχουν στο Διοργανωτή τη συγκατάθεση και την άδειά τους σύμφωνα με τον Ν. 2472/1997 και τον Ν. 3471/2006 για τη χρήση και επεξεργασία των προσωπικών τους στοιχείων και δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία γνωστοποιούν οι ίδιοι για το σκοπό της συμμετοχής τους στο Διαγωνισμό. Σε σχέση με τέτοια αρχεία δεδομένων, οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής ή προβολής αντιρρήσεων σχετικά με τα στοιχεία που τους αφορούν.

Απαγορεύεται αυστηρά η με οποιονδήποτε τρόπο τροποποίηση ή απόπειρα τροποποίησης των όρων του παρόντος, με σκοπό κυρίως την τροποποίηση ή αλλοίωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού ή την επιρροή με αυτοματοποιημένο ή αθέμιτο μέσο της εγκυρότητας των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού ή του καθορισμού του νικητή. Εάν αποδειχθεί ότι κάποιος συμμετέχων έχει αναδειχθεί νικητής παραβιάζοντας τους όρους του παρόντος, με απατηλά μέσα, δεν θα του απονεμηθεί το δώρο του ή θα απώλυται αυτοδικαίως κάθε δικαίωμα κατοχής του, η δε Διοργανώτρια στην περίπτωση αυτή επιφυλάσσεται παντός δικαιώματός της εναντίον του εν λόγω συμμετέχοντα.

12.  Ο Διοργανωτής επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να μεταβάλλει τους παρόντες όρους διενέργειας του διαγωνισμού, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του ή να τον ανακαλέσει με προηγούμενη ανακοίνωσή της με κάθε πρόσφορο προς τούτο μέσο, επίσης δε να αντικαταστήσει τα αθλοθετηθέντα δώρα με άλλα ίσης αξίας και εν γένει να τροποποιεί κάθε όρο του διαγωνισμού με έγκαιρη ενημέρωση των συμμετεχόντων.

13. Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με το Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.

14. Αποδοχή των όρων. Η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό, σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής στο σύνολό τους. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι οι υπηρεσίες που θα παρασχεθούν από τη Διοργανώτρια δύνανται να επηρεαστούν ή να διακοπούν προσωρινά λόγω προβλημάτων του δικτύου. Γενικότερα, η συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορεί να τύχει μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες τόσο του εν λόγω διαδικτυακού τόπου κοινωνικής δικτύωσης όσο και της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή, ο οποίος δεν υπέχει καμία ευθύνη για όλους τους ανωτέρω λόγους. Ο Διοργανωτής δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη, εάν για λόγους που βρίσκονται εκτός της σφαίρας επιρροής και ελέγχου του, η λήψη των συμμετοχών αποτύχει ή καθυστερήσει ή, τέλος, αν τα τηρούμενα από αυτόν αρχεία καταστραφούν, μερικά ή ολικά.

15. O νικητής του Διαγωνισμού θα ανακοινωθεί στην επίσημη σελίδα της Διοργανώτριας και θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό που διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυα και ως σχόλιο στην ανάρτηση που συμμετείχε για το διαγωνισμό. Ο νικητής θα παραλάβει το Δώρο του σε κάποιον χώρο που θα συμφωνήσει με τον Διοργανωτή, και θα τραβήξουν και μία φωτογραφία μαζί με τους παραγωγούς της εκπομπής, η οποία θα κοινοποιηθεί στα κοινωνικά δίκτυα του Διοργανωτή.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%