Διάφορα

iBandaokeee International Contest SINGERS – Cyprus

today23 Μαρτίου, 2016

Background
share close

Στις 25 και 26 Μαϊου έρχεται στην Κύπρο ένας μοναδικός διεθνής διαγωνισμός τραγουδιού για όσους και όσες ενδιαφέρονται και ασχολούνται με το αγγλόφωνο τραγούδι. Ο iBandaokeee International Contest Singers είναι ένας διαγωνισμός προώθησης τραγουδιστών σε ΔΙΕΘΝΕΣ μουσικόφιλο δίκτυο στο Facebook ! Δημιουργήθηκε από την εταιρεία ”iBandaokeee”, μια νέα εταιρεία προώθησης καλλιτεχνών που φτιάχτηκε ΑΠΟ καλλιτέχνες ΓΙΑ καλλιτέχνες.

Τι ακριβώς θα συμβεί στον iBandaokeee International Contest Singers στην Κύπρο; (για συντομία αποκαλείται και BICS) 100 φιλόδοξοι τραγουδιστές από την Κύπρο ΚΑΙ το Ισραήλ (είναι δηλαδή δυεθνικός διαγωνισμός) θα διαγωνιστούν μπροστά σε ένα ζωντανό κοινό στο Red Live στην Λευκωσία με 100 % ζωντανή μπάντα επιλέγοντας μεταξύ 1.350 αγγλόφωνων τραγουδιών που περιλαμβάνει όλα τα γνωστά είδη μουσικής. Οι εμφανίσεις των 100 διαγωνιζομένων θα βιντεοσκοπηθούν σε υψηλή ποιότητα video, θα ηχογραφηθούν πολυκάναλα και τα 100 τελικά βίντεο της εμφάνισής τους θα αναρτηθούν ταυτόχρονα στη FB page της iBandaokeee, όπου για 4 24ωρα μέσα από τη διαδικασία του share και του like θα προσπαθούν όλοι οι διαγώνιζενοι να πετύχουν περισσότερα views και post reach στο υπάρχον και αναπτυσσόμενο δίκτυο της εταρείας. Νικητής αναδυκνύεται ο/η κάτοχος του βίντεο με τα περισσότερα likes στο τέλος του 4ου 24ωρου.

Το μεγάλο βραβείο είναι:

• μια πλήρης παραγωγή (ενορχήστρωη, ηχογράφηση, mastering) ενος digital single σε πρωτότυπη αγγλόφωνη σύνθεση σε top class στούντιο στην Αθήνα

video clip για το ίδιο τραγούδι

• και- το σημαντικότερο- συστηματική προώθηση του video clip για 3 μήνες στο δίκτυο της εταιρείας για να χτιστεί ένα μεγάλο κοινό για τον νικητή!

Όλα τα παραπάνω φυσικά με έξοδα της iBandaokeee μέχρι το τελευταίο ευρώ.

Ο BICS πρόκειται να περιοδεύει τακτικά σε πολλούς σημαντικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς διευρύνοντας παράλληλα το δίκτυο ακροατών για τους νικητές και διαγωνιζόμενους, που χτίζεται μέσα απ την διαδικασία της ψηφορορίας και όχι μόνο.

Εξαιρετικά περιορισμένες συμμετοχές, μόλις 100 για την Κύπρο και το Ισραήλ! Δηλώστε άμεσα συμμετοχή στο σύνδεσμο http://bandaokeinternational.com/event/only-100-participants-for-cyprus-and-israel/

ibandaokeee

Facebook Page: https://www.facebook.com/bandaokeinternational/?fref=ts

Site: http://bandaokeinternational.com/

Συμμετοχές: http://bandaokeinternational.com/event/only-100-participants-for-cyprus-and-israel/

XORIGOSEPIKOINONIAS

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%