Διάφορα

Οι Μεγάλες Νικήτριες για τον Μαρτίο 2015 #nggift

today23 Απριλίου, 2015

Background
share close

Λόγω Πασχαλινών διακοπών η εκπομπή GIFT καθυστέρησε στην μετάδοση του νικητή (δείτε σχετική ανακοίνωση πατώντας εδώ), και γι’ αυτό σας αποζημιώσαμε με τον καλύτερο τρόπο!

Με 2 νικήτριες! Η Ελένη Νταγλή και η Σοφία η Κάκκου κέρδισαν δείπνο για 2 άτομα στο μοναδικό εστιατόριο ΝΑΜΑ, στην Αγία Παρασκευή, Κύπρου 50 & Ακακίας.

elenintagli martiou

Η Ελένη η Νταγλή με μία φωτογραφία που δεν ήταν δική της αλλά συγκίνησε πολλούς χρήστες στο Google Plus, στην οποία αναγράφεται “Γράφουμε Ελληνικά, ας είναι κι ανορθόγραφα. Υποστηρίξτε την γλώσσα μας και την ταυτότητά μας! Λέμε ΟΧΙ στα GREEKLISH!”. Η ίδια σχολιάζει: “#nggift Δεν είναι δυνατό οι ξένοι , όπως ο φίλος μας ο Stefan – και ΜΠΡΑΒΟ του –  , να γράφουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ και εμείς να γράφουμε greeklish!! Είμαστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ  !!!! ΥΠΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗ  ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ Δεν πειράζει , ας ΄κάνουμε λάθη !!! Δεν ξέρω για σας , αλλά εγώ δυσκολεύομαι να τα διαβάσω! ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ !!!!”. Με αυτό το post συγκέντρωσε 810 plus κερδίζοντας έτσι το πρώτο βραβείο από την εκπομπή GIFT για τον μήνα Μάρτιο!

sofai kakkou nikitria aprilioy

Η Σοφία Κάκκου δημοσιεύοντας ένα μαγικό ηλιοβασίλεμα στο Instagram συγκέντρωσε 630 likes! Την ευχαριστούμε που μοιράστηκε μαζί μας ένα τέτοιο μαγικό απόγευμα…

Μείνετε συντονισμένοι για τον επόμενο μεγάλο νικητή! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνεχίζετε να ποστάρετε στο Google Plus, στο Instagram, στο Facebook και στο Twitter ό,τι αγαπάτε με το hashtag #nggift!

Για να δείτε ολόκληρο το απόσπασμα εκπομπή το μόνο που έχετε αν κάνετε είναι πατήσετε εδώ και να μεταβείτε στο αρχείο της εκπομπής GIFT!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%