Διάφορα

Ασημένιος ο Σπύρος Γιαννιώτης στη μαραθώνια κολύμβηση

today16 Αυγούστου, 2016

Background
share close

Παραλίγο χρυσό για τον Σπύρο Γιαννιώτη στη μαραθώνια κολύμβηση, σημειώνοντας τον ίδιο χρόνο με τον νικητή.

Το ασημένιο μετάλλιο πήρε τελικά ο Σπύρος Γιαννιώτης στα 10 χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. Μετά από εξέταση του φώτο φίνις, οι κριτές ανακήρυξαν  τελικά πρώτο τον Ολλανδό Φέρι Βέερτμαν και δεύτερο, με τον ίδιο χρόνο, τον έλληνα πρωταθλητή, που κατακτά το μόνο μετάλλιο που έλειπε από την πλούσια συλλογή του. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Γάλλος Μαρκ-Αντουάν Ολιβιέ. Ο έλληνας υπεραθλητής στα 36 του χρόνια έδωσε τεράστια μάχη και κέρδισε τη δεύτερη θέση στο βάθρο στα 10.000 μ. ανοιχτής θαλάσσης, έχοντας σημειώσει όμως τον ίδιο χρόνο με τον νικητή.

Ωστόσο ο έλληνας αθλητής ήταν άτυχος, αφού πέρασε πρώτος τη νοητή γραμμή του τερματισμού, καθυστερώντας όμως λίγο να χτυπήσει την ειδική πινακίδα, κατακτώντας έτσι με τεράστια επιτυχία την 2η θέση και χαρίζοντας στη χώρα μας το 4ο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλη την Ελλάδα στον υπερταλαντούχο Σπύρο Γιαννιώτη για τις τόσες διακρίσεις που μας έχει φέρει στην εξαιρετική πορεία του στην κολύμβηση!

hronos

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%